ET İÇİN SOĞUK DEPOLAMA

Cold Room Meat - Cold Storage Meat | Lamp | Cow | Sheep

ET İÇİN SOĞUK DEPOLAMA

Etlerin kalitesi ve lezzetini korumak için soğutulması ve dondurulması gerekir. İşleme, depolama ve koruma sürecinde çeşitli standartlara göre muhafaza edilen etlerin kalitesinin bu süreçte azalmaması sağlanır.

Et depolamak için gereken soğuk odaların kendi özellikleri bulunmaktadır. Paketsiz soğutulmuş etleri (parçalar, çeyrekler ve yarım et kesimleri) depolarken, kaçınılmaz olarak zemine dökülen et suyunun çok aşındırıcı olduğu göz önünde bulundurulmalı ve odadaki zemin kaplamasının kimyasal olarak stabil olması gerekmektedir.

Et soğuk Oda Türleri

  • Ön Soğutma Odaları Ürün
  • Şok/Dondurucuları Yüksek Verimli Düşük Enerji
  • Soğutma Uygulamaları, Dondurucu Soğutma Sistemleri

Ne öğrenmemiz Gerekiyor?

  • Oda Ölçüleri? (Genişlik, Uzunluk, Yükseklik)

  • Sıcaklık? (+12°, +5°, -0°, -5°, -18°, -25°, -40°)

  • Ürünler? (Et türleri ve koşulları?)

    Eğer projenize ait dosya veya fotoğraflarınız varsa lütfen gönderin. Daha fazla bilgi için bizi arayın veya e-posta gönderin.

Formu Doldurun!

    İhtiyaçlarınızı yazın ve bizimle iletişime geçmek için formu doldurun.