Unlu Mamuller İçin Soğuk Depolama

Cold Room Bakery - Cold Storage Bakery | Bread | Pastry |

UNLU MAMULLER İÇİN SOĞUK DEPOLAMA

    Fırın ürünlerini korumanın iki yolu vardır. Taze pişmiş ürünün gün boyunca istendiği durumlarda, soğutma işlemi sadece hamurun fermantasyon sürecini kısaltmak için yeterli miktarda uygulanır. 0 ila 4.5°C arasındaki sıcaklık hamurun etkisini yavaşlatarak saklama süresini kısaltır. Bu şekilde ürün, 3 gün ila 3 hafta arasında korunur. Diğer yandan, dondurulmuş ürünler, 35-40°C’de şoklanarak 18°C’de saklanır. Bu uygulama ile ürünün içeriğine bağlı olarak bir yıl boyunca korunması mümkündür, ancak değişebilir.

Unlu Mamuller için Soğuk Oda Türleri

  • Ön Soğutma Odaları
  • Ürün Stokları
  • Hızlı Soğutma Odaları
  • Şok Dondurucular
  • Uzun Ömürlü ve Ekonomik Soğutma Sistemleri
  • Soğuk Depolar Tarafından Kontrol Edilen Atmosfer

Ne öğrenmemiz Lazım ?

  • Oda Boyutları? (Genişlik, Uzunluk, Yükseklik)
  • Sıcaklık? (+12°, +5°, -0°, -5°, -18°, -25°, -40°)
  • Ürünler? (Et türleri ve durumları?)

Eğer projenize ait dosya veya fotoğraflarınız varsa lütfen gönderin. Daha fazla bilgi için bizi arayın ya da e-posta gönderin.

 

Formu Doldurun!

    İhtiyaçlarınızı yazın ve bize ulaşmak için formu doldurun.